Manfaat Resv kepada anda

Apa itu ResV ?

ResV adalah formula saintifik yang dihasilkan untuk menyokong kesihatan umum dan mengekalkan keremajaan sel dan menjadikan kehidupan kita lebih sihat dan bersemangat.

ResV adalah :-

  • Semulajdi
  • Kemajuan Saintifik
  • Disokong oleh 6 Paten
  • Mengandungi Spektrum Polifenol Yang luas
  • Buatan Amerika Syarikat
  • Bersertifikat Halal ( Sijil Halal )

 

ResV

 

Pembangunan Saintifik

Untuk menghasilkam ResV ia melalui proses pembangunan bertahun-tahun bersama-sama saintis dan penyelidikan canggih global. Gabungan ini berjaya menghasilkan ResV iaitu formula saintifik yang direkan untuk menyokong kesihatan anda secara semulajadi.

Disokong oleh 6 Paten

Shaklee menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan segala kebaikan polifenol didalam sebiji ResV. Jadi segala proses untuk mengekstrak polifenol ini telah di paten kan maka hanya di shaklee sahaja kepekatan polifenol secara maksimum yang akan anda dapat berbanding produk lain.
Ini kerana shaklee mahukan yang terbaik dan anda boleh menikmati kandungan nutrisi dan manfaat polifenol ini secara maksimum.

Pertanian Secara Berterusan

Shaklee sangat komited kepada piawaian yang tinggi dalam pertanian yang mesra alam dan secara berterusan. Ini kerana shaklee mahukan kita terus mendapat manfaat dan nikmati nutrien yang berkepekatan tinggi di dalam setiap capsule ResV secara optimum sepanjang tahun.

Apa Itu POLIFENOL ?

Polifenol adalah bahan semulajadi yang boleh didapati di dalam buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Polifenol ini akan membuatkan buah-buahan , buah beri dan sayur-sayuran warna yang terang dan Menghasilkan pelbagai warna.

Maka, saintis shaklee telah membuat kajian dan mendapati bahawa polifenol memberikan manfaat kesihatan yang baik kepada manusia. 

 

7 Manfaat Polifenol Kepada Kesihatan


Bahan-Bahan Semulajadi Di Dalam ResV

ResV mengandungi campuran proprietari, iaitu bahan ramuan botani semulajadi yang dipilih dengan teliti dan ia menawarkan spektrum polifenol yang luas untuk mengekalkan kesihatan pada tahap yang baik. Semua bahan didalam ResV adalah semulajadi.

Bahan-Bahan ResV Shaklee

Bahan resv

Terbukti ResV adalah produk terbaik untuk kesihatan yang lebih baik. Banyak manfaat, kelebihan ResV makanan kesihatan yang kaya dengan polifenol berbanding yang hanya ada Resveratrol sahaja.

Anda Berminat untuk dapatkan ResV shaklee ini , anda boleh terus hubungi saya dengan klik gambar di bawah.

whatsapp pengedar vivix

FARAH QURRATUN
SMS/WHATSAPP/CALL 016-4140985
POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE BRUNEI
COD- IPOH – MERU – CHEMOR – KLEBANG – TG RAMBUTAN – TAMBUN –  MANJOI – SILIBIN – HRPB IPOH – KVLC IPOH