Pengedar Shaklee Rawang & Shah Alam

Anda mencari Pengedar Shaklee Rawang dan Shah Alam Selangor?

hubungi saya pengedar shaklee

Saya Pn.Laila adalah Pengedar Shaklee aktif cod Rawang dan Shah Alam selangor. Saya dibimbing oleh Pakar Nutrisi (Nutritionist) bertauliah dan paling aktif serta komited dalam membantu sesiapa sahaja yang ingin mengambil Vitamin Shaklee bagi ikhtiar meningkatkan tahap kesihatan.

Jadi anda tak perlu bersusah lagi untuk mendapatkan vitamin shaklee melalui pos kerana saya dapat membantu anda dapatkan vitamin shaklee secara COD terus ke tempat anda.

 

Kisah Bermula Dengan Shaklee

Saya bermula sebagai pengguna tegar shaklee sejak 2016. Saya bermula dengan set menaikkan HB ketika hamil.

Selepas konsisten dengan set hb low, saya teruskan pula dengan set berpantang dan menyusu. Apabila mendapat shaklee effect saya terus jatuh cinta dan kini aktif berkongsi tentang kebaikan produk shaklee.

Selain itu saya juga aktif mengikuti program-program anjuran shaklee dan juga group. Saya sangat aktif dan komited dalam menambahbaik ilmu dan skill untuk konsult customer supaya dapat berikan yang terbaik.

Saya juga adalah seorang business leader yang komited membantu ahli group saya untuk jana pendapatan dengan shaklee.

Jadi bagi anda yang mencari mentor business dan mahu dapatkan bimbingan dan tunjuk ajar secara berterusan , anda perlu pilih dan join group saya kerana saya sangat berkebolehan untuk membantu anda berjaya seperti saya juga.

trusted seller

Sudah beratus orang telah saya bantu sejak saya aktif dalam bisnes Shaklee. Belian customer pula dari puluh ringgit hingga ke ribu ringgit. 

Saya amanah dan jujur dalam urusan bisnes. Ini adalah antara customer yang berurusan dengan saya.

hubungi saya

mentor bisnes shaklee rawang

Cepat hubungi SEKARANG

Pn.Laila

No Telefon / Whatsapp : 013-6923289
No ID Shaklee : 1242907
COD Area : Rawang & Shah Alam