Pengedar Shaklee Aktif

ANDA MENCARI PENGEDAR SHAKLEE YANG BOLEH BANTU atasi MASALAH ANDA ?

hubungi saya

Saya Farah Qurratun Aini Binti Abd Aziz merupakan Pengedar Shaklee Ipoh Perak. Saya dibimbing oleh Pakar Nutrisi (Nutritionist) bertauliah dan paling aktif serta komited dalam membantu sesiapa sahaja yang ingin mengambil Vitamin Shaklee bagi ikhtiar meningkatkan tahap kesihatan.

Kenapa anda perlu pilih saya

ready stock untuk cod

Sebagai Pengedar Shaklee Yang Sah saya sangat menjaga kualiti stok agar ia sentiasa fresh dan baru untuk semua pelanggan saya. Ini adalah bagi menjaga nama baik company dan juga ini adalah tanggungjawab saya sebagai pengedar shaklee.

Saya selalu mendapatkan stok vitamin shaklee dari Branch Shaklee untuk COD terus ke tempat anda. Kawasan penghantaran saya meliputi seluruh IPOH, Simpang Pulai, dan Gopeng Perak.

Pengedar shaklee ipoh
Pengedar vivix shaklee

berpengalaman dan terlatih

Saya telah menjadi pengguna shaklee sejak dari tahun 2013. Sebelum saya terlibat secara serius dengan Business Shaklee ini saya terlebih dahulu merasai Shakee Effect pada diri saya, suami dan anak.

Apabila ahli keluarga saya semakin sihat selepas mengambil vitamin shaklee secara konsisten saya terbuka hati untuk berkongsi dengan orang di luar sana tentang vitamin yang sangat berkesan ini.

Saya adalah pengedar shaklee yang terlatih dan komited. Saya telah di pilih untuk menyertai kursus yang shaklee anjurkan iaitu Shaklee Akademi.

Selain itu saya juga aktif menghadiri Health & Wellness Talk Setiap bulan yang dianjurkan oleh pihak shaklee. Di dalam kelas ini kami di ajar tentang produk dengan lebih mendalam. 

Saya juga aktif menghadiri Business Leader Meeting yang mana ia hanya boleh dihadiri oleh para pemimpin shaklee.

konsultasi terbaik

Apabila anda beli dengan saya, anda akan mendapat konsultasi sepenuhnya sehingga masalah anda selesai. Saya akan bagi jadual makan mengikut masalah yang anda hadapi. Saya juga akan merujuk Pakar Nutrisi Shaklee jika ada sebarang kemusykilan. 

Saya akan cadangkan Suplemen yang paling sesuai untuk masalah anda dan saya akan guide anda cara makan paling berkesan dan akan konsult anda secara berterusan.

Anda boleh buat temujanji dengan saya jika ingin terus membeli di branch shaklee Ipoh iaitu di Medan Istana

Berita Baik anda boleh menggunakan kad kredit untuk membuat pembelian di Branch Shaklee

pengedar vivix shaklee

group terbesar di malaysia

Saya merupakan Founder Jutawan MSF ( My Shaklee Fighters ) yang mana adalah dari susur galur Group Shaklee Terbesar Ireach ( Presidential Master Lyna Noh ) & Supermom  ( Presidential Master Hadhatina ) yang mana jualan bulanan mencecah 5 juta ringgit

kepakaran saya

Anda dah bayar dan mestilah anda nak nasihat dan kesan yang terbaik kan. Baru lah berbaloi wang yang anda laburkan demi sebuah kesihatan yang baik. Jadi itu adalah hak anda sebagai seorang pembeli.

 Boleh saya kata yang konsultansi saya adalah yang terbaik sebab saya sangat serius dalam ilmu produk.

Saya sering merujuk dengan Pakar Nutritionist Shaklee. Selalu belajar di kelas- kelas anjuran Shaklee dan akan bertanya kepada yang lebih senior dalam group discussion. Selain itu di dalam group saya juga ada doktor yang bertauliah yang boleh dijadikan sumber rujukan.

Jadi, saya akan pastikan anda faham tentang :
  • Punca masalah yang anda hadapi.
  • Kenapa produk itu dipilih.
  • Apakah produk- produk Shaklee yang bagi kesan yang lebih cepat.
  • Cara pengambilan produk yang betul.
  • Cara pengambilan produk yang jimat.
  • Kesan- kesan baik pada kulit dan kesihatan dari produk yang anda ambil.
  • Tips kesihatan dan gaya hidup yang sihat.

kawasan cod

Ini kawasan COD saya jika anda berurusan dengan saya. Caj COD adalah PERCUMA

 

 

CHEMOR

 

KLEBANG

 

MERU

 

TASEK

 

BERCHAM

 

JELAPANG

 

SILIBIN

 

MANJOI

 

TAMBUN

 

TANJUNG RAMBUTAN

 

ST18

 

PENGKALAN

 

AMPANG

 

PEKAN RAZAKI

 

MEDAN GOPENG

 

SIMPANG PULAI

 

RTC GOPENG

 

Untuk anda yang berada jauh dari Ipoh saya menggunakan khidmat Pos laju / GDEX . Selalunya barang akan sampai dalam masa 2-3 hari jika anda buat bayaran sebelum jam 2 petang proses pengeposan akan dilakukana pada hari yang sama.

trusted seller

Sudah beratus orang telah saya bantu sejak saya aktif dalam bisnes Shaklee. Belian customer pula dari puluh ringgit hingga ke ribu ringgit. 

Saya amanah dan jujur dalam urusan bisnes. Anda boleh percayai saya dengan sebagai pengedar shaklee yang sah.

hubungi saya

Pengedar shaklee ipoh

FARAH QURRATUN

SMS/WHATSAPP/CALL 016-4140985

POSTAGE SELURUH MALAYSIA INDONESIA SINGAPORE BRUNEI

COD- IPOH, MERU, CHEMOR, KLEBANG, TG RAMBUTAN, TAMBUN, MANJOI, SILIBIN, HRPB IPOH, KVLC IPOH