APA ITU VIVIX?

KENAPA ORANG BELI VIVIX BERBOTOL-BOTOL SETIAP BULAN ?

BAGUS SANGAT KE VIVIX NI ?

Tonton Video Ini..

 

 

Tak sabar nak cuba ? klik untuk tempah segera…

order vivix sekarang

 

Eksklusif Vivix Dari Farah

Anda nak seller yang Touch n Go atau nak Seller yang setia servis anda sampai bila-bila ? Nak yang kurang ilmu atau punyai ilmu nutritionist ?

Jika anda membeli dari Farah, anda akan dapat ilmu produk, cara makan terbaik, tips kesihatan dan servis secara berterusan.

 

4 Tugas Utama Vivix

Baiki Kerosakan Sel di Tahan DNA

Lindungi Sel Dari Rosak

Beri Tenaga Kepada Sel

Mengurangkan Penghasilan Sel Rosak

 

Takut Tak Berkesan ?

Yelah, beli mahal..macam mana kalau tak jadi ?

Itulah sebab nya kena beli dari Farah. Farah akan ajar cara dan waktu makan yang betul untuk kesan terbaik.

Vivix ni makan macam mana pun Insyaallah akan dapat kesan, tapi kita mestilah nak kesan yang optimum kan. Barulah berbaloi dengan pelaburan kita.

Jadi kena lah cara yang betul.

 

Vivix Mahal ?

Eh, tak lah. Siapa kata Vivix mahal ? Tak mahal langsung !

Harga Vivix mahal sebab kualiti vivix tinggi. Tak ada produk yang boleh baiki sel macam vivix. Sebab tu Vivix sangat popular dan viral.

 

Berapa Harga Vivix ?

Farah jamin akan berikan harga terbaik untuk semua pelanggan Farah. Anda bukan dapat Vivix sahaja tapi servis eksklusif dari Farah.

 

Tak sabar nak cuba ? klik untuk tempah segera…

order vivix sekarang


Kenapa Vivix Menjadi Pilihan Ramai Sebagai Makanan Tambahan?

 

Berapa Lama Tahan Sebotol Vivix ?

Satu botol untuk kegunaan 30-45 hari. Beli lebih untuk cash reward lebih banyak.

 

Vivix Untuk Kecantikan

Kulit tak cantik bila banyak sel rosak dan mengalami penuaan

Sifat Vivix adalah Anti-Aging dan Baiki Sel. Bahkan jika dibandingkan dengan vitamin A, E dan C, tahap Vivix baiki sel adalah 13 kali ganda lebih berkesan.

Jadi, Kenapa tak cuba Vivix ?

 

Kita Tak Makin Muda

Setiap hari sel-sel yang ada pada badan kita akan mengalami penuaan. Sebab itu kita makin kurang sihat. 

Dipersekitaran kita penuh dengan radikal bebas. Makanan, pencemaran, gula, stress dan juga penyakit keturunan.

Apa perlindungan kita ada ?

Ambil Vivix sebagai ikhtiar bantu dan lindungi kita dari masalah kesihatan/kecantikan.

 

 

10 KESAN HEBAT SELEPAS PENGAMBILAN VIVIX

“Kita berikhtiar tuhan yang menentukan”

Mengawal diabetes, darah tinggi, kolesterol, stroke dan jantung

Membantu melawan sel-sel kanser

Mengawal kestabilan hormon

Mengawal paras gula dalam darah

Melancarkan aliran darah

Membantu mengatasi masalah rabun

Melegakan masalah sakit-sakit badan

Melawaskan sistem penghadaman

Membantu membuang toksin dalam badan

Membantu merawat luka kencing manis, luka pembedahan, luka kemalangan.

Meningkatkan metabolisme badan

Mengecutkan jerawat dan melicinkan kulit wajah

 

Tak sabar nak cuba ? klik untuk tempah segera…

order vivix sekarang

Manfaat Vivix Untuk Warga Emas

 

Manfaat vivix untuk warga emas

Manfaat Vivix Untuk Ibu Berpantang 

 

Manfaat Vivix Untuk Lelaki

 


Antara Testimoni Vivix

 

testimoni vivix protein dalam air kencing

 

testimoni vivix bacaan kreatinin turun

 

testimoni vivix buah pinggang

 

Testimoni vivix shaklee

 

Testimoni vivix shaklee

Testimoni vivix



 


 

Nak Beli Vivix Dengan Harga Lebih Jimat Segera Klik Disini

order vivix sekarang